Personvernerklæring & Informasjonskapsler (Cookies)

Vi er opptatt av våre brukeres personvern og sørger for at all behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende lovgivning.

Denne personvernerklæringen gjelder for SafeDeal.no sin nettside.
SafeDeal AS (org. no. 922 896 305) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av SafeDeal.no. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.


Våre vilkår

Ved å besøke og bruke dette nettstedet (SafeDeal.no), godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.


Personopplysninger

Når du sender inn kontaktskjema ber vi om informasjon som navn, e-postadresse og telefonnummer og eventuelt andre persondata. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold samt ha mulighet til å kontakte deg. Denne informasjonen vil bli oppbevart trygt i våre interne systemer iht. gjeldende lovverk. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å sende inn et skjema.


Informasjonskapsler (Cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret på din PC eller mobile enhet når du besøker SafeDeal.no. Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du sørge for dette ved å endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din. Det vil være mulig å se på våre sider uten å bruke informasjonskapsler.

Tredjeparts leverandører, inkludert Google og Facebook bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på SafeDeal.no til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. SafeDeal.no forbeholder seg retten til remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon og andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Google AdWords, MailChimp og Google Analytics.

Dersom du ikke ønsker dette kan du i tilknytning til våre annonser på Facebook klikke , velge alternativet «Hvorfor ser jeg dette?» og «Skjul alt fra denne annonsøren».

Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google og Doubleclick ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.


Personopplysninger til tredjepart

For å administrere og følge opp dine forespørsler om tilbud på produkter og tjenester så vil SafeDeal.no videreformidle den personinformasjonen som er angitt i skjemaene våre, men dette blir ikke innsendt og/eller lagret med mindre du selv har godtatt disse vilkårene før innsending til oss. Våre leverandører kan også ta kontakt med deg direkte etter at informasjonen er sendt til den aktuelle leverandøren. Leverandøren er selv behandlingsansvarlig for sin innsamlig, bruk og lagring av dine personopplysninger. Vennligst ta kontakt med den aktuelle leverandøren om du har spørsmål til deres behandling av dine personopplysninger, herunder dersom du vil trekke tilbake ditt samtykke til deres behandling av personopplysninger om deg.
Hvilke personopplysninger vi samler inn, kommer an på hvilke produkter eller tjenester du ønsker tilbud om. Du skriver selv inn personopplysningene, og du ser da hvilke opplysninger vi får tilgang til og som vi videreformidler til leverandørene. Det rettslige grunnlaget for at vi behandler personopplysninger om deg i denne sammenheng er fordi det er nødvendig for at vi skal kunne innhente tilbud fra de ulike leverandørene

Personopplysninger og informasjon om bestillinger kan også bli utlevert til politi eller andre offentlige myndigheter hvis det er nødvendig for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.


Kommunikasjon

Vi forbeholder oss retten til å kontakte aktive abonnenter gjennom nyhetsbrev på e-post. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du samtykker til dette når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst melde deg av (eller på igjen) ved å følge instruksene i et av våre nyhetsbrev eller kontakte oss.

Tidvis vil vi kommunisere om endringer eller nyheter i tjeneste eller annen informasjon som antas å være relevant for den enkelte bruker av vår tjeneste. Etter Markedsføringslovens §15, tredje ledd, regner vi et aktiv abonnement og/eller innsendt skjema hos oss som samtykke til dette. Kommunikasjonen kan skje til oppgitt telefon-nummere, e-postadresser, adresse eller som varsler gjennom app.

Å reservere seg mot alle typer henvendelser (annet enn den lovpålagte og nødvendige for å utføre tjenestene vi tilbyr) kan enkelt og gebyrfritt gjøres ved å ta kontakt med oss.


Rettigheter

SafeDeal.no har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at SafeDeal.no AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.


Ansvar for innhold på nettstedet

SafeDeal.no endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.


Registrering av besøk og opplysninger

Når du besøker SafeDeal.no blir det ikke registrert opplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysninger om deg selv. Men IP-adressen din blir anonymt registrert i besøksstatistikker. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

I tilfeller der du ønsker å melde deg på nyhetsbrevet vårt eller registrere deg som kunde, vil vi be deg om å registrere personopplysninger for å kunne gi deg nødvendig oppfølging.


Linker til andre nettsteder

SafeDeal.no kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Vi fraskriver oss fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.


Sikkerhet

Vi forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Vi benytter oss av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom www.SafeDeal.no


Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.


Kontaktinformasjon

Vedrørende spørsmål om redaksjonelt innhold og bruk, spørsmål i tilknytning til innhold og bruk av nettsiden samt personvern, redigering og fjerning av personopplysninger, kontakt oss på info@safedeal.no