Om SafeDeal.no

SafeDeal AS ble startet i 2019, av et team som har samarbeidet i en rekke koalisjoner i 20 år. På den tiden har teamet bak hatt sentrale roller i distribusjonen hos store aktører i flere av bransjene vi nå omfavner.

Vi tror at en del tjenester fremdeles trenger tilpasning av personlige rådgivere. Samtidig vet vi at mange føler at det å bli oppsøkt uten avtale for en slik gjennomgang føles invaderende og påtrengende. Vår løsning lar en få velge i eget tempo. Samtidig vet man at leverandørene vil gi så gode tilbud de kan, ettersom de vet at kunden vil vurdere tilbudet opp mot konkurrenter. Men det er også en vinn/vinn situasjon, ettersom leverandørene ellers bruker mye ressurser på å komme i kontakt med potensielle kunder.

Vår ambisjon er å kontinuerlig tilegne oss flere forretningsområder, og å bli et forum forbrukerne trykker til sitt bryst ved å bruke oss gjentatte ganger pga gode erfaringer. Vi representerer aldri leverandørene, men ved å gi deg muligheten til å vurdere dem opp mot hverandre, får du brukt forbrukermakten din.

– Klikk her for å lese vår personvernerklæring

Lyst til å spare enda mer i fremtiden?

Vi jobber kontinuerlig med å finne flere områder å spare penger på for norske forbrukere. Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag, så holder vi deg oppdatert.