Loading

Ønsker du heller at noen tar detaljene med deg direkte? Fyll inn skjemaet under, så kontaktes du innen kort tid.

«Jeg jobbet i mange år som leder av et forsikringskontor. I dag ønsker kundene selv å ta initiativ til gjennomgang av forsikringene sine, og webplatformer gjør det enklere enn noen gang. Derfor startet vi Safedeal.no. Du som oppsøkende kunde får et bedre tilbud når selskapene vet at de konkurrerer om deg, på dine premisser. Det får du når henvendelsen kommer fra oss. Men husk; det er skadeoppgjøret du betaler for!»

Even Birkedal
DAGLIG LEDER, SafeDeal.no

«Seriøs og god nettside. Enkelt å betjene. Anbefales.no»

Rita Hagen, Horten

«Fantastisk at flere tar opp kampen med å hjelpe oss forbrukere til å velge de beste og billigste forsikringene. Denne nettsiden var enkel å bruke. Anbefales»

Marius, Oslo

Hvordan velge forsikringsselskap?

De fleste betaler mer enn de må. Avtalen de tegnet en gang kan ha vært grei da, men mye kan ha forandret seg. Bilen din har kanskje blitt litt eldre, inntekten har kanskje endret seg, eller markedet har forandret seg slik at prisen som var god da du ble enig om den, kanskje ikke er så god lenger. Digitalisering gjør dessuten at marginene hos forsikringsselskapene ser helt annerledes ut enn for kun kort tid siden.

Bruker du vår tjeneste kan du velge blant ledende aktører i forsikringsbransjen, eller få konstatert at din gamle avtale faktisk er god nok.