Undersøk mulighet og sammenlign vilkår

En finansrådgiver innhenter tilbud og vilkår fra markedet. Du oppgir ingen sensitiv informasjon til oss, men får tilsendt godkjenningslenke direkte etter at kontakt med finansrådgiver fra vår partner TT Finans er etablert.
Loading

«Spar penger og få det enklere ved å samle lånene dine i én bank. Du får totalt lavere rente og betaler med én faktura. Lån uten sikkerhet er lån med høyere risiko.»

Even Birkedal
DAGLIG LEDER, SafeDeal.no

Dette bør du som kunde vurdere før du tar opp lån:  

Vi ønsker å være en ansvarlig låneformidler – lån med høy risiko

Kreditter og lån uten sikkerhet, lån som ikke stiller krav til at du har sikkerhet i omsettelige verdier som for eksempel bolig eller bil, stiller ekstra ansvar til oss låneformidler og bankene som långiver og deg som låntager. Et lån uten sikkerhet har større risiko.

Har du lån med sikkerhet i bolig eller bil, kan du selge hvis du får økonomiske problemer og må innfri lånet. Da ligger risikoen i verdistigningen eller -nedgangen på boligen eller bilen. Med et usikret lån eller kreditt må lånet tilbakebetales i sin helhet, og det kan bli en utfordring.

Vårt ansvar

Det er vårt ansvar at vi har strenge individuelle risikovurderinger ved opptak av lån. Vi gjør vurderinger av økonomi, størrelse på lånet og månedlig utgift slik at du skal kunne håndtere lånet basert på de opplysningene du har gitt i søknaden. En av årsakene til at vi gir avslag på lånesøknader er etter en kredittsjekk/vurdering. Som regel gir vi avslag hvis en eller flere av kriteriene ikke er oppfylt eller når opplysningene tilsier at lånet utgjør en for stor risiko eller belastning for din økonomi. Vi gir heller ikke lån eller formidler heller ikke lån som skal brukes til egenkapital ved opptak av boliglån.

Ditt ansvar

Du som låntager har også et ansvar. Du må vurdere om det er forsvarlig for deg å ta opp lån, vurdere om det er andre muligheter for å løse problemet/oppfylle drømmen eller klare deg med et mindre lån. Det som ikke kommer frem i søknaden er forhold som påvirker din nåværende og fremtidige økonomi som bare du kjenner til. Dette kan for eksempel være forbruket ditt eller økonomien til andre i din familie. Hvis du er usikker, anbefaler vi deg å prate med oss eller andre før du velger å ta opp et lån med stor risiko.

Dette må du vurdere før du tar opp lån:

  • Tenk deg godt om og søk råd før du tar opp lån
  • Ikke søk om større lån enn du kan betjene
  • Ikke ta opp forbrukslån for å finansiere en livsstil du egentlig ikke har råd til
  • Samle lånene dine på ett sted. Mange lån og kreditter er uoversiktlig – særlig hvis du får betalingsproblemer
  • Ring 982 35000 for å snakke med oss hvis du er i tvil om du vil klare å håndtere lånet
  • Det er mulig å søke om en betalingsfri måned i noen banker hvis du er oppdatert på øvrige betalinger
  • Vi tilbyr også låneforsikring som begrenser din risiko ved at forsikringen dekker låneutgifter ved arbeidsledighet, sykdom eller død. Kontakt oss for mer info på 982 35000

Med vennlig hilsen

TT Forsikring & Finans AS – en del av TT GROUP

«Seriøs og god nettside. Enkelt å betjene. Anbefales.no»

Rita Hagen, Horten

«Fantastisk at flere tar opp kampen med å hjelpe oss forbrukere til å velge de beste og billigste forsikringene. Denne nettsiden var enkel å bruke. Anbefales»

Marius, Oslo